Uus fotokroomsete klaaside põlvkond Gen S

Kas ei oleks tore, kui prilliklaasid pakuksid midagi enamat, kui ainult selge nägemine? Nad võiksid sobida kokku ilusa ja stiilse prilliraamiga, pakkuda teravat nägemist ning samal ajal kaitsta ka sinu silmi muutuvates valgustingimustes.

Uute Transitions S prilliklaasidega saad sa kõike seda ja enamgi veel. Tegemist on kõige kiiremini reageerivate isetumenevate prilliklaasidega - nende heledus-tumedus muutub varasemaga võrreldes 2x kiiremini! Tumedaks lähevad prilliklaasid juba 25 sekundiga ning tagasi heledaks 2 minutiga. See on nii kiire reageerimine, et prilliklaasid püsivad sinuga samas tempos ja möödanik on ajad, kui oli tunne, et tuppa sisse minnes on isetumenevatel prilliklaasidel pikalt toon peal. Toas on need uued täiustatud tehnoloogiaga Transitions S prilliklaasid täiesti läbipaistvad.

Neil on väga lai toonivalik, mis teeb Sinu prillid lisaks stiilseks ja omanäoliseks, mitte ainult praktiliseks. Lisandunud on uus toon Ruby ehk punakas värv. Koos selliste toonidega nagu merevaik (Amber), safiir (Sapphire), ametüst (Amethyst), smaragd (Emerald) ja klassikaliste toonidega nagu pruun, hall ja grafiitroheline (Grapphite Green), on valikus kokku 8 kirgast tooni, mida saab olema põnev kombineerida erinevat värvi raamidega.

Täiustatud tehnoloogia tagab selle, et värvitoon on tajutav ja näha ka siis, kui klaas on heledama tumedusega. Varem oli tõeline värvitoon paremini näha alles siis, kui prilliklaasid olid juba oma tumeduse saavutanud.

Uusi Transitions S prilliklaase iseloomustab:

GEN SPEED: superkiire reageerimine valgusele

GEN STYLE: suurejooneline värvipalett

GEN SMART: HD nägemine, mis on sünkroonis sinu elutempoga

Läbipaistvate prilliklaasidega võrreldes paranes uute Gen S isetumenevate prilliklaasidega:

  • nägemise taastumine eredast valgusest tulles: 39% kiiremini
  • nägemise taastumine värvi taandumise ajal: 40% kiiremini
  • kontrastitundlikkus värvi taandumise ajal: 39.5% kiiremini

Transitions Gen S prilliklaasid blokeerivad 100% UVA- ja UVB-kiirgusest ning filtreerivad kuni 32% sini-violettkriirgusest* läbipaistvatena ning kuni 85% tumedana.

Kindlasti peab arvestama, et kõik isetumenevad tumenevad UV-kiirgusele reageerides. Näiteks talvisel ajal väikse UV-indeksiga ei lähe nad maksimumtumeduseni. Autoroolis reageerivad isetumenevad on aga teist tüüpi tumenevad prilliklaasid XTRActive nimetusega.

*Sinakasvioletne valgus jääb ISO TR20772:2018 standardi kohaselt vahemikku 400-455 nm.